Skip to main content

Om Svartbäckens Vandrarhem

 

Svartbäckens vandrarhem ligger lugnt och avskilt, men ändå nära Uppsala centrum. En trevlig gång- och cykelväg går från tågstationen ända fram till vandrarhemmet, om man följer järnvägen i nordostlig riktning. Bra bussförbindelser finns med stadsbuss nummer 1 och 2. Tidtabell finns även på vår anslagstavla i entrén. 

Vår reception är öppen vardagar mellan 10-12. Inchekning sker med självbetjäning, du får kod mailat till dig på ankomstdagen, vilket gör att du kan checka in när du vill efter klockan 15.00 på ankomstdagen.

Vandrarhemmet ligger på plan 2 och är handikappvänligt. Hiss finns. Rummen är möblerade med våningssängar, bord, stolar och garderober. I lokalen finns ett stort gemensamt kök, för självhushåll och stora trivsamma allrum med tillgång till gemensam TV.

 

Vi har självhushåll med tillgång till kyl, frys, skafferi samt skåp med porslin, kastrull, stekpanna etc. Det finns två tvättstugor med tvättmaskin och torktumlare som går att boka på plats i vardera tvättstuga. 

 

Rakt över vägen finns även stora fotbollsplaner och lekplats.
På promenadavstånd finns även grönområden och historiska platser, som Gamla Uppsala högar, äventyrsbadet fyrishov, gränby ishall mm.

 

Bokningar görs online eller via receptionenstelefonen på telefon 0768-934291 mellan klockan 08-18. 

 

Varmt välkommen!

Svartbäckens vandrarhem  ·  Vid ankomst  ·  Vid avresa  · Bokningsvillkor  ·  FAQ